Friday, March 27, 2009

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ

Η εκδρομή στο Μελισσοχώρι θα γίνει αύριo, Σάββατο 28/3/09 και το ραντεβού είναι στην καμάρα στις 10:30. Καλό είναι να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, γιατί σε περίπτωση που κάποιος αργήσει θα περιπλακούν αρκετά τα πράγματα. Σε περίπτωση που είναι να αργήσετε ειδοποιήστε νωρίτερα, ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο καθένας καλό είναι να φέρει από κάτι για φαΐ, κατά προτίμηση ότι θέλει να φάει ο ίδιος, ώστε να υπάρχει φαΐ για όλους. Επίσης πλαστικά ποτηράκια, πιάτα και μαχαιροπήρουνα θα μας γλυτώσουν από το πλύσιμο πιάτων που θα κάνουμε μετά. Για τα ποτά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, γιατί θα βρούμε εκεί. Αν τώρα θέλετε κάτι πολύ ιδιαίτερο και σπάνιο, οκ φέρτε το κι αυτό, καλό είναι. Τα προσφερόμενα ποτά είναι τσίπουρο και κρασί, σπιτικά αμφότερα. Σε περίπτωση που θα θελήσουμε και κάτι άλλο, μπορούμε να πεταχτούμε στο χωριό και να πάρουμε κάτι, οπότε μην κουβαλάτε πάρα πολλά πέρα από τα απαραίτητα.

Επίσης πολύ σημαντικό! Είναι φωτογραφική εξόρμηση κυρίως γι'αυτό μην ξεχάσετε τις φωτογραφικές σας μηχανές! Φορτίστε τες και οπλιστείτε με διάθεση, γιατί αύριο θα κάνει και πολύ καλό καιρό!

No comments: